EN
NL
FR

Nieuw en verbeterd mobiliteitsbeheer

mbrella biedt uw medewerkers flexibele mobiliteitsoplossingen. Wij zijn een B2B backoffice dienstverlener die flexibele mobiliteit in uw bedrijf mogelijk maakt voor alle werknemers, met of zonder bedrijfswagens.

Werkgevers worden tegenwoordig geconfronteerd met vele uitdagingen. Werknemers willen voortdurend meer flexibele salarissen vergeleken met het standaard “one-size-fits-all” pakket. Nieuw talent aantrekken is moeilijker dan ooit. Mobiliteit in België (& daarbuiten) wordt steeds meer een belemmerende factor voor werknemersproductiviteit en -tevredenheid.

Overheden verwachten van alle werkgevers om betere, milieuvriendelijke mobiliteitsoplossingen aan te bieden. Werkgevers kunnen een doorslaggevende rol spelen in de oplossing van de laatste twee problemen en tegelijkertijd aantrekkelijke opties aanbieden aan hun bestaande én potentiële werknemers.

Mobiliteitsbudget

Onze tool is conform met alle voorschriften zoals bepaald in the Koninklijk Besluit van 21 maart 2019 met betrekking tot de wet over het mobiliteitsbudget die werd gestemd op 17 maart 2019 (wet enkel toepasbaar in België).

ruimer dan het “budget”

Voor meer dan ‘enkel’ het mobiliteitsbudget, onze tool kan providers van mobiliteitsoplossingen verbinden voor gebruik in cafetariaplannen, of verbruik bijhouden tussen professionele mobiliteitsoplossingen, ...

Integratie met uw sociaal secretariaat

mbrella integreert met sociale secretariaten om te garanderen dat alle mobiliteitsconsumptie gelinkt is & correct behandelt wordt vanuit een payroll perspectief (integraties en gesprekken in uitvoering).

Dynamisch budgetverbruik

mbrella geeft gebruikers de mogelijkheid om mobiliteit dynamisch en naar believen te gebruiken. Maak een einde aan de beperkingen om enkel abonnementsdiensten te gebruiken of vaste maandelijkse budgetten aan verschillende diensten toe te wijzen.

CONTACTEER ONS

Laat uw contactgegevens achter om meer te weten over mbrella. Wij bespreken graag  hoe we u kunnen helpen met uw mobiliteitsbehoeften.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Aanmelden